Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Westphaly Islands 

Saarivaltio sijaitsee Pohjois-Atlantilla. Saaria on yhteensä kolme, joista jokainen on hieman erinlainen kasvillisuudeltaan ja maastoltaan. Kaikilla saarilla kuitenkin on neljä tai viisi vuodenaikaan, mm. Jyllanissa on sadekausi, toisin kuin Neumüsterissa ja Baijerissa.

Talvet Westphalyn saarilla ovat viileitä ja lumisia. Vähälumisin on Jyllan ja eniten lumesta pääsee nauttimaan Baijerissa. Virallinen talvi kestää marraskuusta tammikuuhun, vaikka lunta voi olla varsinkin Baijerissa pitkälle kevääseen.

Kevät tulee aikaisin, jo helmikuun alussa jatkuen toukokuun loppuun. 

Kesä on lämmin ja melko kuiva. Kesäkuusta noin elokuun puoliväliin saadaan nauttia miltein kolmenkymmenenkin asteen helteistä, lämpötilat keikkuvat yleensä siinä 20 astetta celsiuksen molemmin puolin. 

Sadekausi esiintyy vain Jyllannissa elokuun alusta melkein syyskuun puoleen väliin. Tällöin muillakin saarilla sataa enemmän, muttei tarpeeksi jotta se laskettaisiin sadekaudeksi. Jyllannissa sataa miltein koko ajan, useiten tihkulla ja välillä hieman rankemmin.

Syksyksi lasketaan elokuusta lokakuuhun oleva sateisempi ja märempi kausi. Tällöin kasvillisuus alkaa valmistautua talven tuloon. Puut värjäytyvät oranssin, punaisen ja keltaisen sävyihin, räväyttäen metsät väreihin. Jyllan ehtii nauttia hieman yli kuukauden saarelaisille kuivemmasta kaudesta.  Neumüsterissa kärsitään enimmäkseen ukkosesta ja yht' äkkisistä kaatosadekuuroista.  Baijer saa sadetta myös niskaansa koko syksyn, pääosin kaatosateena kuurojen ollen kuitenkin hetkellisiä. 

 

Neumüster

Royal Borough

Westphalyn pääkaupunki. Se sijaitsee Neumüsterissa, saarelaiset kutsuvat kaupunkia Royaliksi.

 

Baijer

Toiseksi suurin saari. Baijer on tunnettu ravintoloistaan ja pubeistaan. Yleensä Westphalyn nuoret ja miksei aikuisetkin lähtevätkin Baijerin baareihin juhlimaan viikonloppuisin. 

Gouden Eeuw

Saarelaisten kesken Geeuw, on ravintoloita täynnä. Kaupunkista löytyy ravintoloita kaikille, melkein jokainen maa on edustettuna Geeuwin vilkkailla kaduilla. 

 

Jyllan

Pienin saari, joka muistuttaa kasvillisuudeltaan ja maastoltaan Japania. Se on pitkulainen saari. Suuret kirsikkapuut ja bambut koristavat Jyllanin metsiä.
Vaikka joka saarella sama laki onkin, Jyllannissa polkupyörät ovat kielletty. Pyörällä liikkuminen voi johtaa jopa sakkoihin!

Limbuorg

Pieni kaupunki, jossa on saaren ainoat juna- ja metroasemat. Muuten saarella liikutaan busseilla, autolla tai kävellen.

©2019 Westphaly Islands - suntuubi.com